Växjö-baserade Fortnox som säljer moln- och webbaserad bokföringsmjukvara till svenska småföretag är branschledande och en inspiration för många svenska tech företag. Bolaget som kallar sig för ”Småföretagens bästa vän” har på relativt kort tid etablerat sig som den vassaste molntjänsten för bokföringsprogram och har idag över 200 000 användare.

 

 

 

Som integrationsleverantör har det fallit naturligt för Automatisera Mera att bygga kopplingar som bryggar mellan våra kunders affärssystem och leverantörer. Efter att ha producerat äver 15 kopplingar till Fortnox har vi nu tagit det fulla steget ut och tecknat samarbetsavtal med Sveriges snabbast växande mjukvarubolag.

Vi ser fram emot att i samarbete med Fortnox serva Sveriges små och medelstora företag och leverera tjänster som stärker och effektivisererar verksamheten.

 

 

 

 

 

 

*För att kunna koppla ihop ert system eller leverantörskonto med Fortnoxkrävs att man har en integrationslicens. Därefter kan man lägga till kopplingar direkt genom att hämta ut en API kod via Fortnox.
Ihopkopplingen är smidig och snabb och ger kunden möjlighet att förenkla och effektivisera bokföringsprocessen.

Kategorier: Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *