Vi är stolta över att samarbeta med många ledande företag för en enklare vardag

Vill du precis som vi skapa ett långsiktigt och lönsamt samarbete med era kunder? Har ni kunder som efterfrågar integrationer och automatisering men saknar resurser/kompetens att utveckla in-house? Vi erbjuder konsultation och systemutveckling för såväl standard som kundspecifika lösningar. Automatisera Mera's styrka och unikum ligger i dess spetskompetens inom API integrationer och har ett av Sveriges bredaste sortiment av integrationslösningar. Välkommen att ta kontakt för en förutsättningslös dialog om hur vi kan bidra till att ni lyckas!

,,

“Automatisera mera har sedan starten imponerat på oss genom ett grymt tempo på att ta fram nya appar med kvalite. Med ett seriöst och enkelt upplägg att komma igång ser vi att fler och fler kunder väljer att automatisera sin administration med deras appar. Aktörer som Automatisera mera är en väldigt viktig del av vårt erbjudande till alla våra kunder, de kompletterar vårt egna erbjudande och gör att kunden kan ha en effektiv administration oavsett vilka leverantörer våra kunder väljer för sin administration.”

Johan Widenberg
Partneransvarig
Fortnox
,,

“Som Business Developer på Visma Spcs AB så har det alltid varit en förmån att få samarbeta med Automatisera Mera och deras utvecklingsteam när det gäller integrationer till alla våra olika produkter. Vi har alltid fått professionell och bra service från Automatisera Mera kring frågor som rör våra gemensamma kunder och de kopplingar som de använder sig av för att effektivisera sin verksamhet”

Tobias Olsson
ISV Business Developer
Visma SPCS
,,

“Tack vare Automatisera Mera kan Starweb ta sig an e-handlare som annars legat utanför vår målgrupp kring diverse ERP-system och övriga kringsystem i e-handelns ekosystem. Automatisera Mera hjälper oss främst med specifika ERP-system och specifika leverantörer som vi annars inte hade hunnit automatisera, eller där det helt enkelt hade tagit för lång tid. Samarbetet fungerar bra med snabb respons och en löpande dialog kring nya önskemål från Starwebs e-handlare om integrationer till diverse system.”

Johan Lindstedt
VD
Starweb