Som ny kund med onboarding paket kommer du att få konfigurationshjälp för integrationen samt vägledning inför uppstarten. En integrationstekniker kommer stötta er så att rätt inställningar utifrån ert flöde ställs in och säkerställer vid integrationsaktivering att systemen talar med varandra baserat på valda inställningar. Om flera parter är inblandade såsom redovisningsekonom och företagsägare så koordinerar vi med samtliga partner för bästa möjliga uppstart.


Ingår i tjänsten:

-Koordinering med samtliga relevanta parter för samverkan kring lämpligast konfiguration

-Assistans med konfigurering av integrationsinställningar

-Kontroll så att samtliga nödvändiga inställningar i ekonomiprogrammet och käll appen är inlagda.

-Vägledning kring grundläggande funktioner i ekonomiprogrammet.

 

Ingår inte i tjänsten:

-Eventuella förinställningar som behöver finnas i ekonomiprogrammet. Exempelvis uppsättning av kontoplan, OSS konto etc.

-Förarbete i käll appen, t.ex om produkter, kategorier, produktinformation, kunder m.m ska skapas upp eller förberedas i webbshoppen.


Tack vare vår mångåriga erfarenhet inom systemintegrationer och e-handelsbranchen så har vi en god grundförståelse och kompetens för hur man bäst sätter upp ett automatiserat flöde mellan olika program och har hjälpt många bolag i olika storlekar att digitalisera. Om ni har behov av mer djupgående stöd och konsultation är ni välkommen att kontakta oss för att beställa konsultationstimmar.
-