Totalt 0 :- /Månad

Möjlighet finns att köpa till dedikerad Onboarding/installations tjänst till ett fast pris av 1200:- ex moms per integration. för den som vill slippa det tekniska.
Engångsavgift på 900:- ex moms för licens av programvaran debiteras per koppling.

Produktdetaljer

Med 5 års erfarenhet med input och feedback från Shopify kunder har Automatisera Mera utvecklat en skarp lösning för bolaget som vill integrera och effektivisera sin e-handel och använder Fortnox inte bara i bokföringssyfte utan även som ett affärssystem. Ett typiskt dataflöde kan likna detta:

1. Kunden skapar artiklar antingen i Fortnox eller Shopify och vill att produktinformationen tvåvägssynkar
2. Kund lägger order i webbshoppen och kopplingen skapar kunden samt order eller faktura i Fortnox. Nyttig information som kostnadsställen, specifika intäktskonton, rabatter, VATID nr och betalvillkor hänger över till Fortnox.
3. En tredjepartsaktör som en 3PL Partner packar och klarmarkerar ordern i Fortnox och skapar en faktura.
4. Automatisera Mera fångar upp den färdigbehandlade ordern och markerar ordern som levererad i Shopify, tillsammans med trackinginfo.

Välfigt lite manuell handpåläggning krävs för den löpande bokföringen, utan endast en allmän, regelbunden avstämning och hantering av eventuella avvikelser. 

För ett helt automatiserat flöde kan man även köpa till Shopify Payment kopplingen som sköter avstämningen/betalmarkering av bokförda ordrar samt redovisar för Shopify's transaktionsavgifter.

Vanliga frågor

Vår plattform är en brygga mellan ekonomiprogrammet och diverse applikationer. Med en central plattform som kan tala med med system som SOAP,REST API, FTP och XML överförs data till och från ekonomiprogrammet.
Ja, dataintegritet är ytterst viktigt för oss och vi sparar enbart det som behövs för att processa transaktioner. Minimal transaktionsdata lagras i plattformens databas, utan datan streamas främst mellan de olika applikationerna.
Det är helt valfritt! Det går bra att välja mellan årsvis eller månadsvis betalning.
För Fortnox integrationer ansluter ni er direkt inne i Fortnox App Marknadsplats och får därefter tillgång till er kundportal. För övriga ekonomiprogram köper ni integrationen via vår hemsida och får direkt tillgång till er kundportal efter köpet.
Absolut, vi finns tillgängliga för guidning via mejl under kontorstider samt har telefontider 9.30-12.30 på vardagar. För den som vill slippa det tekniska helt och lämna över installationen till en integrationstekniker så finns det möjlighet att köpa till tjänsten Onboarding Service för 1200:- ex moms per integration.
Det går utmärkt att länka flera webbutiker till samma Fortnox konto. Priserna gäller per koppling, så om bolaget exempelvis har 3 Klarna ButiksIDn så behöver man 3 Klarna integrationer.

Om Fortnox

Fortnox erbjuder en molnbaserad plattform så att småföretagare och redovisningsföretag kan hantera sin ekonomi och administration effektivt. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. Plattformen är marknadsledande i Sverige och aktien är noterad på NGM Nordic MTF. Fortnox grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Växjö.


  • Användarvänligt och lättnavigerad
  • Välutvecklat API - enkelt att skräddarsy kopplingar
  • Säker drift i molnet
Utforska Fortnox

Om oss

Vi är ett IT-företag som tillverkar applikationer, bots, scripts, integrationer och skräddarsydda lösningar som hjälper arbetsplatser att frigöra resurser och tid. Som integrations proffs kan vi erbjuda både färdiga och kundspecifika integrationer som bidrar till effektivare och värdeskapande arbetsprocesser. Välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös dialog så kan vi kika på vad vi kan snickra ihop, för att hjälpa just er bolag och personal.

Välkommen att ta kontakt vid frågor!
Tack, ditt meddelande är mottaget!
Hoppsan, något gick snett. Försök igen senare.